Tipy pro ženy
Ilustrace

Jak získat muže, o němž už dlouhá léta po večerech sníte?

Doba princů na koni je už dávno pryč, ale pořád je tu ideální muž, na kterého stojí za to si počkat. Každý má přece své nároky a když si s někým nerozumíte, není důvod lámat vše takzvaně přes koleno.

Snad každá má představu o tom, jak by měl vypadat ten, s kým chce strávit zbytek života. Odpovědi jsou proto jednoznačné, muž, který má rád děti, tmavší vlasy a vypracovaná postava nejsou na škodu, prim tu hraje nesporně i intelekt. Co dalšího? Širší ramena dokáží ochránit před světem a úspěch v práci je určitě také důležitý. Když někoho takového najdete, je čas rychle jednat!

Dostat se pod kůži už na prvním rande

To je opravdu důležité, musíte zaujmout dřív, než to stihne udělat nějaká jiná. Nejste už v kontaktu na online seznamce, ale přesunuli jste se do reálu a vaše očekávání jsou zcela splněna.

 

 

Jste tedy připravená a zanecháte dobrý dojem? Bylo by třeba nepodcenit ani přípravu, byť se může stát, že přijde nepříjemné překvapení a zklamání. Pokud to tak bude, nic vážného se neděje, udělala jste vše, co jste mohla a přišel pomyslný faktor X, o kterém nemůže nikdo dopředu vědět a dokáže zkazit nejedno pěkné rande. Na co přesně byste se měla zaměřit, aby byla příprava skutečně úplná?

  • Úsměv za každých okolností. Totiž, pro muže je ženský úsměv neodolatelný, což přece dávno víte, že? Asi tak od třinácti let, kdy jste chtěla opsat na základce nějaký ten malý domácí úkol.
  • Pravdomluvnost je ctnost. A také je třeba, abyste byla skutečně sama sebou. Hrát si na něco, čím nejste, skutečně nemá smysl – a ten pravý by to poznal, což by vyústilo v konec rande.
  • Tajemství, to je cesta k výhře. Udělejte se záhadnou, muži nemají rádi ženy, které se doslova přilepí a už nepustí. Nechejte se dobývat, a to pomalu – jinak vlastně v podstatě urazíte.

Jednoduše, když chcete sbalit muže svých snů, nesmíte z něj být takříkajíc na větvi. Pánové mají rádi výzvy a nejinak tomu jistě bude i v případě atraktivního protějšku, s nímž zrovna teď sedíte za jedním stolem v restauraci. Malá pochvala neuškodí, nechejte si pomoci s kabátem, protože i taková gesta k seznamování patří – ale nic víc! Je třeba najít pomyslnou hranici, protože i vy přeci máte svou hrdost a nehodláte se před kýmkoliv sklánět. A to i kdyby šlo o jinak opravdu božské flirtování.

Milenecký vztah nemusí začít ještě dnes večer

Dejte si trochu načas! Žádné pomluvy ostatních, drby sem přece nepatří. A také žádný sex na první schůzce – když vše trochu oddálíte, nebudete za snadnou kořist. Letmý dotek je někdy víc, něco naznačí, ale zároveň nebude znamenat příliš velký krok a nepřeskočíte s ním ani žádnou běžnou fázi seznamování. Umíte sice být elegantní, ale snažte se také, aby s vámi nebyla nuda. Trapné koketování by nemělo patřit do žádného repertoáru, pak totiž není divu, že idol už podruhé nezavolá (nebo nenapíše, podle toho, jakému způsobu komunikace dáváte oba přednost). A pak by bylo načase hledat si novou známost – ale kde, když jste tu nejzajímavější na dlouho dopředu propásla?

Špetka lhostejnosti nikdy neuškodí, naopak, může vzbudit mužův zájem, hned napoprvé není důvod být nadmíru otevřenou, zvlášť pokud v jádru taková povahově ani nejste. Tajemství ještě trochu počkají, nemusíte se rozpovídat o všem, co vás tíží a trápí. Je to nakonec jen nezávazná první schůzka, takže byste mohla svůj tajný idol spíše vyplašit – když bude mít pocit, že na něj jen chcete hrnout své starosti, bohužel, tudy cesta nepovede ani omylem. A co ještě?

  • Expřítel je pitomec. Ale nemusíte to říkat všude a všem, natož na rande s někým zajímavým.
  • Je přímo dokonalý. Není však důvod, abyste to zmiňovala. Zkuste být v tomto víc neutrální.
  • Vyzývavost versus atraktivita. Dosti tenká linie. A od jedné není radno sklouznout k druhé.

Co dodat? Snad už jen – hodně štěstí! Když to nevyjde, nemusíte se tím trápit celý další rok, protože i když jsou velmi atraktivní muži docela vzácní, rozhodně nejde o poslední pokus, co jste od života v tomto směru dostala. Takže hlavu vzhůru a kdyby něco, je tu přece třeba rande naslepo, které přeje náhodám.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz