Zajímavosti
Ilustrace

Nejzajímavější místa k seznámení aneb kde bude první rande opravdu na

Píšete si pár týdnů a o víkendu se konečně máte vidět poprvé. No jo, ale kde by to mělo být? Máte pár tipů, ale chcete je ještě probrat s nejlepším kamarádem nebo kamarádkou?

Nebojte, poradíme vám také, protože ne všechny lokality jsou prvoplánově vhodné a jiné se dají obecně označit za dobré řešení. Rozhodně byste se měli sejít někde, kde budou i další lidé (třeba nákupní centrum nebo rušný roh ulice) a teprve pak někam jít. A co dál? Nečekejte rande jako v nějakém romantickém filmu a nebudete ve výsledku nijak zklamaní…

Stereotypy je třeba zrušit, nechcete přece být jen dalším nezajímavým v řadě

Příjemných míst je dost, ale měli byste vzít v potaz, jaký typ protějšku na rande půjde. Někomu bude vyhovovat více neformální kontakt, jiný si zase přímo vyžaduje romantickou večeři při svíčkách, která může skončit všelijak. Pojďme si proto dát k dobru pár dobrých tipů, které rozhodně nebudou nikdy znít klišovitě.

  • Bowling. Není to kdovíjak originální, to jistě, ale zažijete spoustu zábavy a třeba i vyhrajete!
  • Kino. Klasika, nad kterou asi není. Teď už jen vhodně zvolit film, aby zaujal obě dvě strany.
  • Kavárna. Pokud jste teprve na začátku a vyměnili jste si pár vzkazů, tohle je příjemné místo.
  • Romantická večeře. Jasně, láska prochází žaludkem, to určitě není jen nějaká otřepaná fráze.
  • Zámek v okolí. Romantické prostředí spojené s trochou poznání, to přece nikdy neuškodí.
  • Zoologická zahrada. A konverzaci máte zajištěnou, milovníci zvířat se tu nudit jistě nemohou.

Chcete se spíš seznámit naživo a nehledat na internetu? Samozřejmě, každému vyhovuje něco jiného a možná není text vaší silnou stránkou, raději konverzujete tváří v tvář. V tom případě máme pro vás několik tipů, kde byste se mohli poznat s někým zajímavým, a to zcela nenuceně. Jasně, večerní TV fotbal v restauraci s přáteli to asi nebude, ale co třeba…

  • Hudební koncert. Když máte rádi podobný styl hudby, budete si asi hodně rozumět, o tom nemůže být sporu. A pak můžete vyraziti ve dvou, když bude hrát v okolí nějaký ten rock…
  • Knihovna. Když jste intelektuál tělem i duší, není co řešit. Popovídat si o zajímavé knize, to je skvělý začátek každého vztahu. A jistě, i sem chodí často dívky – byť jich třeba nebude tolik.
  • Posilovna. Milovníci sportů nebo prostě jen ti, kteří se rádi udržují v kondici. Sportovně nadaní se seznamují snadno právě tady, je to naprosto přirozené. Tužte si tělo ve dvou!
  • Pracoviště. Zde je to trochu dvousečné. Vztahy na pracovišti mají své kouzlo, ale jsou i trochu nebezpečné. Na druhou stranu, budete se vidět často a příležitostí k seznamce je tu víc!
  • Taneční zábava. Právě tady se dali dohromady naši rodiče, pravděpodobnost je v desítkách procent. Ať už šlo o maturitní ples nebo vesnickou tancovačku, to tu vlastně nehraje roli…

Tak co, vybrali jste si? Můžete klidně zkusit štěstí na ulici nebo oslovit zajímavě vypadající prodavačku v nákupním centru, ale úspěšnost je v tomto případě spíš diskutabilní. Ne všichni se chtějí seznamovat v pracovním úboru, ale v nenuceném prostředí baru to bude lepší. Obecně platí, že lovit můžete všude – mělo by to být tam, kde se cítíte jako ryba ve vodě, a tím myslíme třeba i takové letní koupaliště!

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz