Informace
Ilustrace

Tinder nabízí bezplatnou funkci „Passport“ – setkejte se s lidmi z celého světa

Tinder v době pandemie zpřístupnil všem uživatelům funkci Passport, která byla k dispozici pouze uživatelům s aktivovaným Premium Plus a Gold.

Můžete si prohlížet profily uživatelů z jiných zemí a vyjádřit jim swipováním své sympatie, a to odkudkoliv na světě. Třeba z vašeho gauče nebo postele.

Koronavirus změnil naše cestovatelské plány

Spousta uživatelů seznamovací aplikace Tinder musela zrušit kvůli koronaviru naplánované schůzky a zahraniční cesty. Tinder přišel s řešením, jak vyřešit osamělost lidí a vnést do jejich života trochu romantiky a vzrušení: přináší jim placenou funkci Passport, která je zcela zdarma. Díky tomu mohou uživatelé upravovat vyhledávání a seznamovat se s lidmi z jiných zemí. Po několika virtuálních schůzkách a po zrušení cestovních omezení si třeba naplánujete krásný výlet za nějakým sympatickým mužem nebo ženou.

globus

Tinder funguje na tom principu, že vám pomůže najít potenciální lásku z vašeho okolí. Seznamovací aplikace ale změnila svůj přístup a uživatelé mohou virtuálně cestovat a chatovat s cizinci z jiných zemí i kontinentů. Lokalitu můžete změnit tolikrát, kolikrát budete chtít. Po vypuknutí pandemie a nastolení sociální izolace se průměrná délka konverzací na Tinderu celosvětově zvýšila o 25 %.

Tinder podporuje spojení uživatelů napříč celým světem

Generální ředitelka společnosti Tinder Elie Seidman uvedla ve svém prohlášení: „Doufáme, že se naši uživatelé zbaví své úzkosti a najdou pomocí služby Passport nová spojení. S touto funkcí se přenesou z karantény do jakékoliv části světa. Inspirovali jsme se tím, jak se lidé k sobě dobře chovají a chceme tuto sociální solidaritu posilovat.“

Pozn. Služba Passport bude zdarma dostupná až do 30. dubna. Spojíte se s ní s lidmi z rodného města i dalších oblastí světa, kteří procházejí stejnou zkušeností.

 

https://www.lonelyplanet.com/articles/tinder-passport-feature-free
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz