Zajímavosti
Ilustrace

Americká hollywoodská hvězda na seznamce Bumble

Ačkoliv seznamkám na začátku nikdo příliš nevěřil a mnoho lidí považovalo tento koncept za „nebezpečný“, záhy se aplikace určené k seznamování staly na poli lásky absolutním fenoménem. Už dávno neplatí, že tam chodí jen ošklivé a málo sebevědomé ženy a zoufalí muži, kteří nemají ženám co nabídnout.

Seznamky se staly až tak populárními, že jejich služby neváhala využít ani slavná hollywoodská herečka Sharon Stone, hvězda filmu Základní instinkt a držitelka ocenění Zlatý glóbus za hlavní ženskou roli ve snímku Casino.

Sharon Stone si založila profil v aplikaci Bubble, což je seznamka fungující na principu, kdy první zprávu může poslat jen žena muži a nikdy ne naopak. Svým rozhodnutím Sharon šokovala nejen uživatele (a zejména žárlivé uživatelky) této seznamky, ale i její správce, kteří Sharonin profil zablokovali. Mysleli si totiž, že musí být falešný. Nikdo nevěřil tomu, že by krásná a úspěšná herečka potřebovala k seznámení účet na seznamce. Jak ovšem Sharon Stone uvedla již dříve, ona se novým známostem nebrání.

sharon stone

Herečka se o tuto komplikaci podělila na svém twitteru, kde napsala „Šla jsem na seznamovací stránku Bumble a oni mi zavřeli účet. Někteří uživatelé nahlásili, že to určitě nemohu být já. Hej Bumble, to, že jsem to já, mě snad vylučuje?". Záhy poté jí byl účet znovu aktivován a tisíce nezadaných mužů tak může zkusit své štěstí u této holywoodské sexbomby, která letos oslavila 62. narozeniny. Naději máte zejména pokud jste vyšší postavy, protože právě vysocí muži dle jejích vlastních slov herečku přitahují.

Sharon byla dvakrát vdaná a rozvedená. Již v roce 2014 uvedla, že hledá nového partnera. Snad jí přinese seznamovací aplikace po takové době štěstí. Ostatní ženy v Bumble sice vyjádřily své obavy z tak tvrdé konkurence, ale vzhledem k počtu uživatelů této oblíbené seznamky je jisté, že příležitostí je dost pro všechny.

Zbývá jen otázka, zda bude Sharon tou „první hvězdou“, která seznámení přes internet zkusí a rozjede tak velkou vlnu.

Zdroj: Sharon Stoneová se přidala na seznamku; účet jí zablokovali. České noviny . ČTK, 2019 . Dostupné z: https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/sharon-stoneova-se-pridala-na-seznamku-ucet-ji-zablokovali/1837193
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
2 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz