Zajímavosti
Ilustrace

Seznamka Tinder představila seriál s postapokalyptickou tématikou. Děj ovlivní sami uživatelé!

Seznamku Tinder vám jistě nemusíte představovat. Tato mobilní aplikace pomáhá spojit lidi z bezprostředního okolí i z celého světa. Využívá přitom sociální síť Facebook a geografickou polohu.

Funguje od roku 2012 a stala se oblíbenou také mezi lidmi v České republice. Nyní Tinder přichází s revoluční novinkou: všem stávajícím i novým uživatelům přináší interaktivní seriál. O co konkrétního se jedná? Představme si blíže tuto novinku!

Prvopočátek interaktivního seriálu

netflix

Možná jste i vy zaregistrovali, že platforma Netflix představila svým divákům epizodu seriálu Black Mirror. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby se neodvíjela podle divákových preferencí. Sledující mohli ovlivňovat děj tím způsobem, že v průběhu sledování vybírali jednu z nabízených možností. Tato epizoda zaznamenala nebývalý úspěch a Netflix připravuje další interaktivní seriál.

Uživatelé Tinder jako tvůrci děje seriálu Swipe Night

Krokem Netflix se inspirovala překvapivě seznamka Tinder. Pro své uživatele přichystala čtyřdílný seriál Swipe Night. Těšit se na něj můžete od 6. října a jako diváci můžete určit, jak se bude děj vyvíjet. Každá část má pět minut a každých deset až třicet vteřin rozhodnete potažením doprava nebo doleva (swipováním) o pokračování příběhu. Není špatná odpověď, každé „swipnutí“ je správné!

Swipe Night sblíží uživatele

swipe night

Během děje jednotlivých epizod učiníte několik kritických rozhodnutí, která budou viditelná na vašem profilu. Tinder si od toho slibuje to, že uživatelé snadněji zahájí mezi sebou konverzaci a naleznou společnou řeč – Swipe Night. A na jaké téma se seriál zaměřuje? Na paškál si vzal postapokalyptickou tématiku a setkáte se v něm s takovými věhlasnými herci, jako je Shea Gabor, Jordan Christian nebo Angela Wong Carbone.

Kdo se podílel na vzniku seriálu?

Natáčení probíhalo v Mexico City a režírování se ujala teprve třiadvacetiletá Karena Evans. Nápomocnou rukou jí byli scénáristé z HBO a Netflixu. Rozpočet na celou sérii dosahuje pěti milionů dolarů. Seznamka Tinder naznačila, že je seriál součástí dlouhodobějšího projektu, ale neprozradila, jakého. Jejím záměrem je přilákat nové uživatele a udržet si ty stávající.

Seriál Swipe Night je dostupný zatím jen pro americké uživatele seznamky. Cílí hlavně na uživatele ve věku 18 až 25 let, kteří tvoří více než polovinu uživatelů na Tinderu. Dočkáme se tohoto seriálu i u nás? To ukáže až čas.

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz