Informace
Ilustrace

Použili jste seznamovací aplikaci? 24 věcí, které byste měli vědět

Seznamovací aplikace získávají na popularitě a sdružují desítky milionů uživatelů z celého světa. Hledání lásky online způsobem přišlo s nástupem internetu a aplikace tento způsob seznamování jen posílily.

Možná i vy jste uživatelem nějaké seznamovací aplikace nebo jste se na nějakou zaregistrovali ze zvědavosti. Web ChronicleLive přišel s komplexním seznamem, na co jste pravděpodobně narazili při hledání své lásky.

Seznamovací aplikace nám dávají naději

Najít lásku je v dnešní době obtížné. Seznamovací aplikace jsou pro nás jakousi nadějí a příležitostí, jak se spojit s tou správnou osobou, se kterou bychom mohli sdílet své šťastné okamžiky. Než najdete toho správného člověka při přejíždění doleva a doprava (swipování), obvykle je to ale běh na dlouhou trať.

Najít lásku prostřednictvím seznamovací aplikace je oblíbené zejména u mileniálů. Online seznamování bylo na míle vzdáleno minulým generacím a mnozí z nich jsou zarytými odpůrci seznamovacích aplikací. Nejznámější jsou Tinder, Bumble, Happn či Plenty of Fish. Občas se na těchto aplikacích najdou i příběhy se šťastným koncem.

Na co jste nejspíš i vy narazili při hledání lásky online

Ať už jste stálým uživatelem seznamovacích aplikací nebo jejich naprostým nováčkem, ChroncileLive sepsal 24 věcí, se kterými jste se mohli setkat při hledání lásky ve virtuálním prostředí.

  1. Pokud má někdo na profilu pouze skupinovou fotografii, obvykle je ošklivý
  2. Pokud má někdo na profilu jenom jednu fotografii, obvykle jde o podvodný profil
  3. Pokud uživatel ořízl svou fotografii, pravděpodobně vedle něho stál(a) ex
  4. Pokud vás někdo požádá, abyste mu poslali fotky na Snapchat, pravděpodobně je v nějakém tajném vztahu
  5. Pokud někdo poukazuje na svou sílu, zřejmě mu něco chybí v jiných oblastech
  6. Ženy a muži, kteří mají o sobě vysoké mínění, si myslí, že na druhé působí atraktivně jejich překvapený výraz nebo našpulené rty
  7. Určitě jste si všimli, že někteří uživatelé mají podivný popisek profilu
  8. Neděle je dnem, kdy si chcete prohlížet profily a potřebujete nejvíce lásku
  9. Napadají vás skeptické myšlenky, když uživatelé na fotkách neukazují zuby
  10. Aplikaci odinstalujete a znovu stáhnete s tím, že tam budou noví uživatelé – a nejsou
  11. Brzy si uvědomíte, že nikdo vlastně nehledá lásku, ale že většina chce sex
  12. Noční sovy s vámi budou komunikovat až poté, co se vrátí z nočního tahu
  13. Musíte nahrát tolik fotek, aby si uživatelé o vás udělali obrázek
  14. Pokud vám dá někdo „super lajk“, je jednoduše nadšený nebo zoufalý
  15. Pokud někdo začne konverzaci gifem nebo emoji, nestojí za odpověď, protože vlastně nevynaložil žádné úsilí
  16. Pokud má někdo narážky na vaši postavu, chce jednu věc: sex
  17. Pokud vám někdo okamžitě odešle zprávu, jedná se o Tinder trolla
  18. Pokud se někdo opakovaně objevuje na Tinderu, stále dokola se rozchází se svou přítelkyní / přítelem
  19. Chlapci, kteří poukazují na svou kulturní stránku, obvykle jezdí s kamarády na dovolené plné alkoholu
  20. Uvědomíte si, kolik lidí z vašeho města není pro vás těmi pravými
  21. Pokud uživatelé na svých fotografiích používají filtry, jak máte vědět, jak vypadají bez psích uší a falešných vousů?
  22. Shodujete se se dvěma lidmi, kteří jsou jasně přátelé. A oba používají tu samou skupinovou fotografii
  23. Pokud se rozhodnete aplikaci smazat, najednou vám chodí zprávy ve stylu: „Jestliže jsi takto krásná jako družička, představ si, jak bys byla krásná jako nevěsta.“
  24. Bojíte se, že někdo zjistí, kam jdete. Někteří uživatelé se objeví ve stejném baru, jen aby se přesvědčili o vaší sdílené poloze

Vyzkoušejte i vy seznamovací aplikace

Nenechte se ale ničím z toho odradit a zkoušejte se i dál seznamovat prostřednictvím aplikací. Možná je to pro vás jediný způsob, jak někoho potkat. Spousta z nás je časově zaneprázdněna nebo jsme příliš líní chodit do společnosti a navazovat nové vztahy. Zkuste kouzlo seznamovacích aplikací – koneckonců v dnešní době má snad každý člověk smartphone s připojením k internetu.

Aplikace Tinder

tinder

Registrovat se můžete na nejrůznější seznamovací aplikace, z kterých si určitě vyberete tu svou. Zdaleka nejoblíbenější je Tinder. Tuto online seznamku používají miliony lidí z celého světa a rychle se na ní seznámíte. Stačí vytvořit profil, uvést pohlaví, zadat vzdálenost a můžete si začít vybírat mezi ostatními uživateli. Prstem posouváte doleva nebo doprava podle toho, zda vás uživatel na fotografii zaujme. Při vzájemné shodě můžete spolu navázat konverzaci.

Aplikace Hinge

hinge

Další povedenou seznamovací aplikací je Hinge. Pokud jste o ní ještě neslyšeli, je načase si o ní něco přečíst a instalovat si ji do telefonu. Její předností je to, že se na ní seznámíte s lidmi, které znáte nebo o kterých jste někdy slyšeli. Aplikace zanalyzuje vaše přátele na Facebooku a propojí vás nejen s vašimi přáteli, ale i s okruhem jejich známých. Hinge vám ukáže, kteří lidé kolem vás jsou svobodní a o jaký druh vztahu stojí.

Aplikace Bumble

bumble

Další aplikací, která stojí za zmínku, je Bumble. Tato aplikace se v mnohém podobá Tinderu, ale konverzaci smí navázat jako první pouze ženy. Bumble vám nabídne fotografie vybraných uživatelů a rozhodujete se, zda jim udělíte sympatie. Jestliže se shodnete a jste muž, musíte vyčkat, až vás žena osloví. Pokud tak neučiní do 24 hodin, spojení se přeruší.

Aplikace Happn

happn

Aplikace Happn dává dohromady lidi, kteří se potkávají v běžném životě. Každý den se střetáváme se zajímavými lidmi. Některé mineme bez povšimnutí, jiné nás něčím zaujmou a utkvějí nám v paměti. Jestliže potkáte v reálném životě někoho, kdo má aplikaci Happn, objeví se na vaší časové ose jeho profil. Podmínkou je, abyste byli v minimální vzdálenosti 250 metrů. Dotyčné osobě můžete dát tajný lajk nebo jí poslat pozdrav.

Aplikace Bristlr

bristlr

Milujete vousaté muže a chtěli byste jednoho „vousáče“ za svého partnera? Pak si nenechte ujít aplikaci Bristlr, kde narazíte na samé vousaté muže. Aplikace funguje na podobném principu jako Tinder. Nastavíte si pohlaví a vzdálenost a zobrazí se vám vousatí muži z požadované lokality. Během okamžiku se tu můžete seznámit s hipstery a lumbersexuály.

 

https://www.chroniclelive.co.uk/news/north-east-news/dating-app-embarrassing-moments-17924569
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
2 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz