Tipy a návody
Ilustrace

Jak propojit svůj účet Spotify s profilem Tinder?

Oblíbili jste si přední světovou službu Spotify? Jedná se o službu, která nabízí streamování a podcasting hudby od vybraných vydavatelství hudby. Získáte s ní přístup k milionům skladeb všech možných interpretů a skupin. A nyní přichází jedno mocné spojenectví: propojení účtu Spotify s profilem Tinder!

Odhalte ostatním uživatelům svůj hudební vkus!

poslech hudby

Tinder je jednou z nejoblíbenějších seznamovacích aplikací lidmi z celého světa a nejinak je tomu i v Česku. Ukažte ostatním uživatelům seznamovací aplikace Tinder svůj hudební vkus a propojte ji se službou Spotify. Chcete-li připojit svůj účet Spotify k profilu Tinder, můžete použít aplikaci Tinder ve svém mobilním zařízení. Vaši oblíbení interpreti a skladby se objeví ve vašem seznamovacím profilu.

Sdílejte na Tinder své oblíbené písně

Využijte všech funkcí seznamky Tinder a přizpůsobte si maximálně svůj profil. Získejte propojení se Spotify a sdílejte ve svém profilu své oblíbené písně a umělce, jejichž úryvky si mohou ostatní uživatelé přehrát. A jak propojit účet Spotify s profilem Tinder?

  • Spusťte aplikaci Tinder na zařízení iPhone nebo Android.
  • V aplikaci Tinder klepněte na ikonu umístěnou v levé dolní části obrazovky. Přejděte na kartu „Účet“ a poté klepněte na položku „Upravit informace“.
  • V části „Upravit informace“ přejděte dolů do části „Top Spotify Artists“ a klepněte na „Připojit“.
  • Na další stránce otevřete aplikaci Spotify a udělte aplikaci Tinder oprávnění připojit se k vašemu účtu Spotify.

Propojení se službou Spotify je tu pro všechny milovníky hudby, kteří se chtějí pochlubit svým vkusem. Tinder neustále překvapuje novými funkcemi a snaží se udržet si náskok před ostatními konkurenty. Nutno podotknout, že se to této seznamovací aplikaci daří.
 

Zdroj:

https://www.businessinsider.sg/how-to-connect-spotify-to-tinder/?r=US&IR=T
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
2 2

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz