Informace
Ilustrace

Tinder přidává novou funkci „Swipe Notes“ – oslovte uživatele, s kterými nejste ve shodě!

Seznamovací aplikace, jako jsou Tinder a Bumble, nedávno zaznamenaly prudký nárůst počtu lidí, kteří používají jejich aplikace v době sociální izolace. Lidé už nechodí ven, jelikož většina zemí zavedla pandemickou karanténu.

Seznamovací aplikace jsou v době koronaviru na vzestupu

Ve Velké Británii jsou lidé sociálně izolováni již druhý týden a třeba Indii bude karanténa trvat ještě dalších 14 dní. Lidé hledají různé způsoby, jak se zabavit a zahnat nudu. Spousta lidí proto tráví čas na seznamovacích aplikacích, aby zabila nějaký ten čas.

Jak je uvedeno výše, seznamovací aplikace zaznamenaly prudký nárůst uživatelů, kteří jsou v karanténě a nemohou jít ven. Nemohou se fyzicky setkat s lidmi, dokud neskončí sociální omezení.

Nové funkce seznamovací aplikace Tinder

Na tuto situaci reagují seznamovací aplikace. Například Tinder testuje novou funkci nazvanou „Swipe Notes“, která umožňuje uživatelům poslat ostatním lidem zprávy ještě předtím, než se shodnou. Odborník na sociální média Matt Navarra byl první, kdo tuto funkci objevil. Upozornil také na to, že Tinder pracuje na nové funkci zvané „Super Like“.

Navarra tweetoval screenshoty nových funkcí a napsal k tomu: „Tinder testuje novou funkci Super Like a zasílání zpráv komukoliv.“ Ve svém druhém tweetu odhalil podrobnosti, že slavná seznamovací aplikace představí uživatelům „Super Like“. Jeho druhý tweet zní: „Tinder testuje novou funkci Super Like a zasílání zpráv i lidem, s kterými nejste ve shodě.“

Nic ale není zadarmo

Všechno ale něco stojí, a to platí i pro online seznamky. Funkce „Swipe Notes“ umožní oslovit uživatele, s kterými nejste zatím ve shodě. Jedno oslovení ale bude stát 14,99 eur a za balík 10 oslovení zaplatíte 120 eur.

 

https://www.techgenyz.com/2020/04/01/tinder-adds-custom-message-features/
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz