Informace
Ilustrace

Milovníci „Swipe Night“ od Tinderu se mohou těšit na druhou sérii

V minulém roce přišel Tinder s interaktivním seriálem „Swipe Night“, který zaznamenal nebývalý úspěch. Společnost potvrdila, že v roce 2020 představí svým uživatelům druhou řadu, jež bude spuštěna v létě v seznamovací aplikaci Tinder.

Tento seriál s fiktivními postavami přináší příběh, které můžete přímo ovlivnit. Navíc dává prostor ke konverzaci a poznání ostatních uživatelů.

Co je seriál „Swipe Night?“

Jako první ohlásil návrat seriálu „Swipe Night“ web Variety. Tinder dále poodhalil webu TechCrunch podrobnosti o zamýšlené druhé sérií.

Seriál „Swipe Night“, jak si možná vzpomínáte, byl poprvé spuštěn v říjnu 2019. Každý sledující si mohl vybrat, jak se bude děj v hrané aplikaci vyvíjet a zvrátit ho jiným směrem. Tím uživatelé vytvářeli svůj vlastní seriál. Série tohoto seriálu přitáhla nové uživatele a pomohla mladým lidem zapojit se do aplikace.

V současné době je na Tinderu až polovina uživatelů ve věku 18 až 25 let. Tinder uvádí: „Tito lidé mají podobný životní styl a vyhledávají více neformálních vztahů než uživatelé na ostatních seznamovacích aplikacích (Hinge). Díky seriálu mladí lidé snadněji zahájí konverzaci a mohou si popovídat, jak se v interaktivním seriálu rozhodovali.“

swipe night

Pravda je však taková, že seriál „Swipe Night“ přišel v době, kdy uživatelé používali aplikaci méně než jednou denně. Uživatelé, kteří zhlédli seriál, mohli zjistit, jací lidé se rozhodli stejně jako oni a kdo se naopak vydal opačnou cestou. Po nástupu tohoto seriálu stoupl počet spuštění aplikace a procházení profilů.

Tento experiment se aplikaci Tinder vyplatil. Tinder poodhalil, že konverzace vzrostly o 26 % a uživatelé ocenili to, že jim aplikace konečně dala námět ke konverzaci.

Druhá série seriálu „Swipe Night“ v USA

Druhou sérii „Swipe Night“ bude opět režírovat Karena Evans, která například režírovala hudební video Coldplay „Everyday Life“. Scénář napíšou Jessica Stickles a Julie Sharbutt. „Práce na Swipe Night byla pro mě novou zkušeností. Zúčastnila jsem se projektu, který neměl do současné doby obdoby. Mým úkolem bylo spojit generace lidí prostřednictvím příběhu. Vyhledávám projekty, jež ovlivňují a posouvají hranice a jsem nadšená z toho, že se účastním i druhé série,“ prozradila Evans ve svém prohlášení.

Mateřská společnost Match oznámila, že druhá série seriálu „Swipe Night“ bude představena americkým uživatelům. Zároveň dodala, že se první série dočkají 14. března také některé země v Evropě a Asii. Již však ale nesdělila, kdy se tito uživatelé budou moci účastnit i druhé série.

 

https://techcrunch.com/2020/02/27/tinders-video-series-swipe-night-gets-a-second-season/
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
1 0

Autor článku

Autor
Lenka S.

Vystudovala jsem psychologii a seznamování lidí mě fascinuje. Proto jsem se rozhodla ze svého profesionálního pohledu psát články o seznamování.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz