Tipy a návody
Ilustrace

Single v době karantény? Nevyšilujte a začněte se seznamovat

Pokud v současné době trávíte čas doma v sociální izolaci, s mastnými vlasy a zkoušíte, kolik chipsů se vám vejde najednou do úst, pak: Ahoj, já jsem Taylor a myslím, že bychom mohly být dvojčata.

V karanténě přijdou vhod i trapné seznamovací aplikace 

Jsem jedna z 82 % singles, kteří se právě teď registrují na seznamovací aplikace, protože prohlížení mužských profilů s hloupými popisy je lepší než zírat na bílou zeď naproti mně.

…Sociální izolace mi otevřela oči. Právě tahle doba zvyšuje šance k nalezení skutečné lásky. Věnujte mi chvíli vašeho času a dovolte mi, abych vám to vysvětlila:

Soutěžící reality show Láska je slepá se spolu seznamovali, aniž by se někdy viděli tváří v tvář. Jak vidíte, není třeba se líbat, dotýkat a objímat se, abyste navázali hlubší vztah. Méně než polovina párů z této show se nakonec zasnoubila a jsou důkazem toho, že lze vztah budovat na základě emociálního spojení, a ne jen fyzické přitažlivosti.

Poznejte protějšky přes chytré technologie a vyzpovídejte je

video seznámení

Spousta z nás se chce seznamovat a setkávat, jenže v této době nemůžete s lidmi randit několik týdnů. Můžete se ale s ostatními lidmi spojit prostřednictvím videochatu, textových zpráv a telefonních hovorů. Seznamovací expertka a viceprezidentka Dating.com Maria Sullivan k tomu uvádí: „Poznáváte se online a zjišťujete informace o protějšku, o jeho rodině a o jeho koníčcích. Zjistíte, co máte společného a nebudete se rozhodovat jen podle fyzického vzhledu nebo chtíče.“

Co si budeme povídat, kdyby naproti vám seděl někdo, kdo se podobá herci Henrymu Cavillovi, i vy byste se rozhodovali podle vzhledu. Proto využijte této doby k prověření uživatelů, s kterými jste ve shodě. Pak budete mít jasno v tom, jestli se budete chtít setkat s protějškem i osobně a nepřekvapí vás, když vám řekne, že stále žije doma se svými rodiči.

Spousta singles má ve svém volném čase co dělat a nemají čas komunikovat a povídat si s ostatními. Jsou příliš zaneprázdněni a neuvažují o nějakém seznamování.

Swipeři tráví čas pokládáním „důležitých“ otázek, kvůli kterým ani nemáte chuť si s nimi sjednat rande. Například: Patří ananas na pizzu? Kde se vidíš za pět let? Hej, i když jsi ještě nenašla toho pravého, mysli na to, jaká spojení by mohla vzniknout s lidmi, u kterých jsi přejela prstem doleva… 

Zjistěte, jak se protějšci chovají ve stresových situacích

Sociální izolace je skvělou příležitostí poznat, jak se potenciální partneři chovají ve stresových situací. „Lidé přišli o peníze. Firmy utrpěly zřetelnou finanční ztrátu. Lidé panikaří kvůli horečce,“ říká Nancy Ruth Deenová, rozchodová koučka. „Pokud vás překvapí, jak někdo reaguje na určité situace, poskytne vám to cenné informace o tom, jak by takový člověk zvládal problémy ve vztahu,“ dodává.

Izolace od ostatních lidí může mít i pozitivní přínos. Ano, chemie mezi lidmi je důležitá, ale poznávání přes aplikaci FaceTime má určitě své kouzlo a oddělíte zrno od plevy.

 

https://www.cosmopolitan.com/sex-love/a31677351/singles-dating-during-coronavirus-advice/
Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 0

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz