Zajímavosti
Ilustrace

Má datum narození vůbec nějaký vliv na výběr partnera?

Horoskopy si někdy přečetl snad každý, ne všichni jim ale věří. Jsou lidé, kteří nenechají na řeč hvězd vůbec dopustit, jiní předpovědi a scénáře budoucnosti odmítají a chtějí se na věc dívat racionálním pohledem. Ovlivní vůbec naše jednání?

Mohou se nám plést hvězdy do života, je naším prokletím, zda jsme se narodili zrovna jako beran, rak nebo třeba štír? Možná se astrologii smějete, ale kdo do ní pohlédne hlouběji, zjistí, že na ní snad opravdu něco bude – a týká se to i volby životního partnera. Přečtěte si náš partnerský horoskop a dozvíte se vše co potřebujete vědět pro správnou volbu partnera!

Hvězdy pomohou lepší orientaci, poradit si musíme sami

Povaha je nám trochu vrozená i podle hvězd, typický býk nebo panna se poznají někdy na první pohled. Každé znamení je nějak specifické. Nesmíte vše brát smrtelně vážně, ale leccos z řeči hvězd napoví i v osobních vztazích. Tak například – v jakém znamení se rodí muži, kteří ocení úspěch nebo inteligenci?

beran

Berani si cení nezávislých žen, alespoň do takové míry, jako se cítí být oni sami. Mají rádi ty, kteří říkají, co si myslí a není jim cizí žádná výzva. Schopná žena je pro berana hodně přitažlivou, ať se děje, co se děje.

Býci mají rádi zábavnost, ale také přirozenou ženskost, samozřejmě je potěší, když se mohou na svou vyvolenou také ve všem spolehnout. A možná se jí také nechají trochu ovlivnit, byť by to možná neradi přiznávali. A co další znamení?

  • Blíženci ocení kreativní osobnost, které nechybí humor. Inteligence jej oslní na první pohled.

  • Rak si pro změnu hledí oddanosti. Pokud to bude ženě vyhovovat, budou k sobě přitahováni doslova silou magnetu. Je totiž rodinným typem a rád si připadá jako ochránce svých bližních.

  • Lva dost zaujme hodně společenská dáma, která je sebevědomá a jistá, nechybí jí okázalost.

Muže ve znamení Panny potěší zdánlivá „obyčejnost“

Hezká, ale na první pohled spíš nenápadná, možná až splňující definici jakési šedé myšky. Citlivá a inteligentní, projevující na veřejnosti minimum emocí, žádné přehnané flirtování od ní jistě nečekejte. To vše okouzlí muže, kteří se narodili koncem srpna nebo během prvních tří zářijových týdnů, spadají tedy pod znamení označované jako Panna.

váhy

Vztahy jsou různé a znamení zvěrokruhu také. Jinak by totiž pánové narození ve Vahách nehledali pomyslnou dokonalost, po které touží a jíž si neustále chtějí projektovat do dalších a dalších známostí. Víra ve zcela perfektní vztah tyhle muže trochu sráží, idealismus je nakonec zcela vlastní i mnoha Beranům. Váhy potěší intelektuální zaměření a oddanost.

Pojďme se podívat ještě na vášnivé Štíry

Štír má tendenci být prostě nejlepší a ocení dívku neb ženu, ze které doslova srší nezávislost a také vášeň. Sportovně naladěný protějšek mu bude hodně po chuti, dobrodružná povaha tím spíš – je totiž úplně stejný! Střelci zase milují velmi aktivní a energické dámy, které tak trochu provokují svou nenucenou živelností. Přesně takový styl je jim přímo vlastní.

kozoroh

Kozoroh? Ten se rád podívá na ženu, která má svůj vlastní život a samozřejmě i ambice. Jen tak někdo je opravdu neoslní, takže když už se k nim dostanete, můžete si už tehdy trochu gratulovat k jisté výjimečnosti. Vodnáři obdivují protějšky, kterým je jedno, co si o nich okolí pomyslí a jdou si životem hlavně po vlastní cestě. A nakonec, muži ve znamení Ryb chtějí něhu, laskavost a vnímavost. Milují také umění, takže jejich vysněná dívka či žena by měla mít stejný pohled na svět – ideálně také mít ráda snad všechna zvířata.

Každý je však jedinečný a znamení jen napoví

Nezapomeňte, že žádný popis znamení zvěrokruhu není zcela univerzální. Jistou roli přeci hrají ještě ascendenty a descendenty nebo také dekany – každé znamení má tři a je mírně ovlivněno i znamením, které je v kalendáři hned vedle něj. Na online seznamce určitě zjistíte víc, tak se nebojte otázek a uvidíte sami, jak se bude ten či onen potenciální protějšek chovat na první schůzce, no ne?

Líbil se vám článek?
Děkujeme za Váš hlas
0 1

Autor článku

Autor
Tomáš P.

Seznamky jsem dříve přehlížel, ale našel jsem díky nim svoji životní partnerku. Proto jsem se rozhodl začít psát na blog o seznamkách, abych pomohl i dalším ve hledání partnera.

Nejlepší seznamky 2024
Velké srovnání

Slyšeli jste nebo četli o nás

Žena.cz Týden.cz Dama.cz Femina.cz Flowee.cz Lidovky.cz iDnes.cz Frekvence Evropa2 Aktuálně.cz WomenZone.cz